Lirik Lagu Dangdut Terbaru, lirik dan chord lagu dangdut, dangdut koplo, lirik lagu campursari, campursari

Lirik Lagu Bojo Loro - Inul Daratista

Lirik Lagu Dangdut Bojo Loro - Inul Daratista

Abang biru lampune disko
Awak kuru mas mikir bojo loro
Bojo  seng enom njaluk disayang
Sing tuwo njur wegah kelingan

Sirah mumet ora biso turu
Andum trisno mas, ugo andum waktu
Mikir butuhe, mikir blanjane
Njur sakiki bingung atine

Telung dino mulih rono
Telung dino bali neng kene
Sing sedino karo sopo
Sing sedino kanggo wong liyo
0 Komentar untuk "Lirik Lagu Bojo Loro - Inul Daratista"

Back To Top