Lirik Lagu Dangdut Terbaru, lirik dan chord lagu dangdut, dangdut koplo, lirik lagu campursari, campursari

Didi Kempot - Kasmaran

Lirik Lagu Campursari - Didi Kempot - Kasmaran

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crita kok tambah nelongso
Oh soyo suwe kok ngene rasane
Sedino dino kok lakoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung bingung lek ku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

http://lirik-lagu-dangdut-01.blogspot.com/

Tindak tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake
Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Dewek e teko lan kondo yen tresno
Piya piye aku pasrah lan lilo

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crita kok tambah nelongso
Oh soyo suwe kok ngene rasane
Sedino dino kok lakoni wae

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulung bingung lek ku nembung
Tekan suk kapan biso mendem iki
Kasmaran kenyo tan kepati pati

http://lirik-lagu-dangdut-01.blogspot.com/

Tindak tanduke kalem ra digawe
Larang eseme nggregetake
Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lego

Dewek e teko lan kondo yen tresno
Piya piye aku pasrah lan lilo
Tag : Didi Kempot
0 Komentar untuk "Didi Kempot - Kasmaran"

Back To Top